Set promocional

1,040 Lek 750 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Set promocional me:

1. dalli activ pluhur me 16 larje për rroba të bardha

Dalli Activ është detergjent pluhur modern shumë i koncentruar dhe i fuqishëm, me një pluhur larës aktiv i përmirësuar për fuqi të lartë në larjen edhe me temperaturë të ulët.

  • veprim i fuqishëm kundër njollave
  • në një paketim tepër praktik dhe komod

2. dalli feelings liquid me 18 larje për rroba me ngjyra.

Dalli Feelings kombinon pastërtinë rezatuese me një aromë të jashtëzakonshme, simpatike dhe mbresëlënëse

  • bindës në larje dhe përkujdesjen ndaj rrobave
  • në një paketim praktik
  • aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C., duke ndihmuar në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit