Evidur mbrojtës i bardhësisë 0.5 Lit

300 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Evidur mbrojtës i bardhësisë i lëngshëm, është një mbrojtës fibrash dhe parandalues ndotjeje. Ne rekomandojmë përdorimin e Evidur larës dhe zbardhues njëkohësisht.

  • mbrojtës të veçantë rrethojnë dhe mbështjellin butë dhe në mënyrë individuale çdo fibër, duke e mbrojtur atë
  • mbrojtje efektive kundër zverdhjes që shkaktojnë rrezet e diellit dhe nikotina
  • ka efekt të parandalues ndaj ndotjeve dhe freski me një aromë tërheqëse
  • perdet e çmuara rifitojnë bardhësinë dhe e mbajnë atë gjatë