Evidur larës dhe zbardhues 0.6 kg

400 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Evidur është një detergjent i veçantë zbardhues pluhur, për perde dhe të gjithë tekstilet e bardha. Ne rekomandojmë përdorimin e Evidur larës dhe zbardhues.

  • largon ndotjet dhe zverdhjet e shkaktuara nga nikotina ose rrezet e diellit, duke i rikthyer tekstileve bardhësine ndriçuese të mëparshme
  • efekt të fuqishëm veprimi edhe në temperaturë të ulët
  • formula me zbardhues special, siguron një bardhësi ndriçuese
  • perdet dhe tekstilet marrin një aromë që zgjat për një kohë të gjatë
  • gjithashtu, përshtatje optimale për larjen e rrobave të bardha si psh., të brëndshme, tekstile me cilësi të lartë, bluza, pëlhura tryeze dhe këmisha