Detergjent enësh, ph neutral me aromë limoni

220 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Detergjent enësh i koncentruar, me fuqi të lartë larëse dhe aromë limoni.

3 në 1:

  • pastërti ndriçuese
  • i fortë kundrejt yndyrës
  • neutral ndaj lëkurës

Origjinal dalli.