Dalli Sport & Outdoor liquid 1.35 Lit për 18 larje

520 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Detergjent i lëngshëm i veçantë, për fibra dhe tekstile moderne, të trasha dhe viskoze, materiale elastik, mikrofibër, poliester, streçe, pëlhura të ndryshme, si dhe për veshje sportive dhe ato të kohës së lirë.

  • plotëson kërkesat e veçanta për kujdesin e këtyre tekstileve
  • depërton thellë në fibra dhe neutralizon aromat e papëlqyeshme që depozitohen. Kjo falë një kombinimi të lëndëve aktive të patentuara
  • ruan elasticitetin, përthyeshmërinë dhe formën e rrobës. Shmang ngushtimin ose zgjerimin
  • e aprovuar dermatologjikisht