Dalli Sensitiv liquid 1.35 Lit për 18 larje

520 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Detergjent i lëngshëm.

  • për rroba të bardha dhe ato me ngjyrë
  • shmang njollat, falë performancës së lartë në formulën e pastrimit
  • mbron lëkurën tuaj, falë përmbajtjes së parfumit jo alergjik
  • formulë e aprovuar dermatologjikisht
  • aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C. Larjet me temperaturë të ulët ndihmojnë në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit