Dalli Sapun sensitiv i lëngshëm 100% bimor

250 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Sapuni i lëngshëm, për përdorim të gjithanshëm

100 % bimor, prodhuar ekskluzivisht nga vajra bimorë.

I pa parfumuar dhe mbrojtës lëkure.