Dalli Sapun Haushalts-Kernseife ( 3X100gr )

145 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Dalli Sapun Haushalts-Kernseife është i testuar, si ndihmues praktik dhe universal për kujdesin ndaj lëkurës dhe rrobave. Me një aromë të lehtë limoni, pastron dhe kujdeset për lëkura të shumëllojshme.

  • i përshtatshëm edhe për persona me lekurë të ndjeshme
  • i përshtatshëm dhe për larjen dhe trajtimin e njollave të rrobave
  • i përbërë vetëm nga yndyra bimore
  • nuk përmban lëndë konservuese ose ngjyrimi