Dalli kapëse ngjyrash dhe papastërtish (15 cp)

250 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Dalli kapëse ngjyrash dhe papastërtish, shërben për të mbrojtur rrobat nga njollosja me ngjyra dhe papastërti që krijohen gjatë larjes. Gjatë ciklit të larjes, ngjyrat e lëshuara nga tekstilet ose pastërtitë në ujë, thithen nga kjo pecetë, e cila nuk i lejon të depërtojnë te rrobat e tjera.

  • mbron tekstilet tuaja dhe i bën ato të duken të reja për shumë kohë
  • për ngjyra rrezatuese