Dalli Feelings 1.04 kg për 16 larje

520 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Dalli Feelings kombinon bardhësinë rezatuese me një aromë të jashtëzakonshme, simpatike dhe mbresëlënëse

 

  • bindës në larje dhe përkujdesjen ndaj rrobave
  • në një paketim praktik
  • aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C., duke ndihmuar në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit