Dalli Easy Universal 740 ml për 10 larje

350 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

  • i fuqishëm për të rrobat e bardha dhe me ngjyra
  • ndarja e rrobave dhe sortimi i tyre nuk është më i nevojshëm*
  • me një aromë të freskët që s’i rezistoni dot
  • aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C., duke ndihmuar në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit

(* Përjashtohen Xhinset e reja ose tekstilet që lëshojnë shumë bojë, të cilat duhet të lahen më vete)