Dalli Duo zbutës hekurosje fiksues dhe aromatizues

250 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

dalli DUO, një sukses i dyfishtë për hekurosjen!

  • për hekurosje të lehtë dhe kështu kohë të shkurtër hekurosjeje
  • rrudhosjet në rroba hekurosen pa s’forcim
  • mbajtje e përsosur e formës, psh. te jakat, mëngët dhe vendi i kopsave në këmisha dhe bluza
  • parandalon ribërjen pis
  • ndjehet mirë në lëkurë dhe siguron një aromë freskie te rrobat