Dalli Color liquid 1.1 Lit për 20 larje

520 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Detergjent i lëngshëm.

  • me formule të re dhe të fuqishme për mbrojtjen afatgjatë të ngjyrave
  • siguron pastërtinë duke depërtuar deri në brendësi të fibrave, por pa zbehur ngjyrat
  • ngjyrat qëndrojnë intensive dhe rrezatuese në rroba edhe pas shumë larjesh
  • aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C. Larjet me temperaturë të ulët ndihmojnë në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit