Dalli Color 7.15 kg për 110 larje

2,640 Lek 2,400 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Dalli Color është detergjent pluhur me sistem të dyfishtë për mbrojtjen e ngjyrave.

  • siguron pastërtinë duke depërtuar deri në brendësi të fibrave, por pa zbehur ngjyrat
  • ngjyrat qëndrojnë intensive dhe rrezatuese në rroba edhe pas shumë larjesh
  • aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C. Larjet me temperaturë të ulët ndihmojnë në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit