Dalli Color 1.04 kg për 16 larje

520 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Dalli Color Plus është një detergjent pluhur për rrobat me ngjyra, shumë modern dhe i koncentruar.

  • me një sistem aktiv për mbrojtjen e ngjyrave
  • mbron tekstilet me ngjyra nga ç’ngjyrosja, humbja ose ndryshimi i tyre
  • siguron mbrojtje afatgjate për të gjitha rrobat shumëngjyrëshe
  • në një paketim tepër praktik dhe komod