Dalli Black liquid 1.1 Lit për 20 larje

520 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Dalli Black është detergjent i lëngshëm delikat dhe ideal për pastrimin dhe kujdesin ndaj rrobave të zeza dhe të errëta.

  • fibrat pastrohen butësisht dhe ngjyrat mirëmbahen dhe mbrohen në mënyre optimale
  • gjithashtu ideal për rrobat e leshta dhe mëndafshta
  • formulë e konfirmuar dermatologjikisht
  • aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C. Larjet me temperaturë të ulët ndihmojnë në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit