Dalli Aroma liquid 2.36 Lit për 35 larje

930 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Dalli Aroma i lëngshëm për të bardha, kombinon shkëlqyeshëm rezultatet e pastërtisë me luksin. Ka aromë frymëzuese.

  • përkujdesje dhe performancë mbreslënëse
  • për pastërti rrezatuese në rroba edhe pas shumë larjesh
  • aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C. Larjet me temperaturë të ulët ndihmojnë në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit