Dalli Aroma Color liquid 1.35 Lit për 18 larje

520 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Dalli Aroma Color i lëngshëm, kombinon shkëlqyeshëm mbrojtjen e ngjyrave me luksin. Ka aromë frymëzuese.

  • përkujdesje dhe performancë mbreslënëse
  • mbron ngjyrat e rrobave nga zbehja
  • aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C. Larjet me temperaturë të ulët ndihmojnë në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit