Dalli Activ liquid (2 x 3.65 Lit) për 100 larje

2,750 Lek 1,990 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Detergjent i lëngshëm.

  • me formulë anti-njollë
  • për pastërti rrezatuese në rroba edhe pas shumë larjesh
  • aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C. Larjet me temperaturë të ulët ndihmojnë në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit