Dalli Activ 8.45 kg për 130 larje

2,860 Lek 2,490 Lek

Përshkrimi

Përshkrimi

Dalli detergjent pluhur, për rroba të shndritshme të bardha.

Tani me formulë dhe më të fuqishme,  anti-njollë

  • largon njolla të vështira.
  • për pastërti rrezatuese në rroba edhe pas shumë larjesh
  • aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C., duke ndihmuar në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit