Dalli Activ 6.5 kg për 100 larje

2,400 Lek

Out of stock

Përshkrimi

Përshkrimi

Dalli detergjent pluhur me formulë anti-njollë, siguron pastërtinë duke depërtuar deri në brendësi të fibrave. Largon njolla të vështira.

  • me formulë të fuqishme anti-njollë
  • për pastërti rrezatuese në rroba edhe pas shumë larjesh
  • aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C. Larjet me temperaturë të ulët ndihmojnë në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit