Dalli Activ 3.12 kg për 48 larje

1,500 Lek 990 Lek

Ofertë Promocionale 34 % zbritje.

Përshkrimi

Përshkrimi

Dalli activ, detergjent pluhur me formulë anti-njollë, siguron pastërtinë duke depërtuar deri në brendësi të fibrave. Largon njolla të vështira.

  • me formulë të fuqishme anti-njollë
  • për pastërti rrezatuese në rroba edhe pas shumë larjesh
  • aktiv duke filluar që nga cikli i larjes me vetëm 20 °C. Larjet me temperaturë të ulët ndihmojnë në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit