Telefononi në 0676071107 ose klikoni mbi produkte , dhe porosia vjen në adresën Tuaj!  (vetëm në Tiranë)

Nga ora 08.00 deri në orën 17.00    Transporti falas

Çfarë Ofrojmë ?

Produkte premium gjermanë dhe detergjent nga më cilësorët në tregun evropian. Prodhime origjinale gjermane.

Stafi Ynë

Çelësi ynë i suksesit është stafi ynë i trajnuar dhe specializuar për të ofruar shërbimet dhe produktet më të mira në treg.

Panaire

Germanbrands shpk është gjithmonë pranë klientit me panaire të ndryshme ku sjell për ju një gamë të gjerë produktesh

Abetarja e Larjes

info

Këshilla për larjen e duhur

Për një efekt perfekt larje, i cili njëkohësisht mbron dhe ambjentin, duhet të ndjekim 7 rregulla të thjeshta.
Më shumë…

fibra

Fibra tekstilesh delikate

Fibrave delikate i nevojitet dhe një trajtim i veçantë. Përkujdesje optimale për tekstilet moderne.

Më shumë…

spot

Njolla të veçanta 

Të gjitha njollat duhet normalisht të trajtohen menjëherë, sepse njollat që thahen janë shpesh vështirë për t’u larguar
Më shumë…

x

Simbolet e kodeve të larjes

Tabela e detajuar se si duhet të trajtohen rrobat sipas etiketave përkatëse të tyre.

Më shumë…

Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube ?

Përse dalli ?

 1. 1
  Produkt origjinal Gjerman

  Ne ju sjellim vetëm produkte të cilat prodhohen në kushtet dhe standartet më të larta teknologjike në Gjermani.

 2. 2
  Kurseni më shumë

  Me detergjentët dalli larja juaj do të kushtoj shumë më pak pasi ju duhet vetëm sasia e duhur për të kryer larjet tuaja të përditshme. Vetem pas një prove mund ta provoni diferencën në portofolin tuaj.

 3. 3
  Çdo produkt për ju

  dalli ju ofron një gamë të gjerë produktesh për ju. Për çdo shërbim të mundshëm ju keni dalli që ju ofron zgjidhje të përhershme.

Klikoni tek logo për Katalogun e produkteve:

capture
Vizitoni faqen zyrtare te dalli